Visie

En de dag kwam dat het risico een ongeopende knop te blijven pijnlijker was dan het risico tot bloei te komen.
~Anaïs Nin~

Het is mijn diepste overtuiging dat elk mens een kern heeft, met wezenlijke verlangens die gezien, gehoord en gemanifesteerd willen worden. In contact staan met deze kern, essentie, ziel of welk woord je er ook aan geeft, is cruciaal. Dan kun je ont-dekken wie je bent vanuit het perspectief van je ziel, en hieraan ook concreet vormgeven. Waarbij je hart en hoofd samenwerken. Daarmee sta je in jouw authentieke kracht, kun je voluit leven en op een constructieve manier om gaan met de uitdagingen die je daarbij tegenkomt.

Leven en werken vanuit jouw diepe intrinsieke motivatie, met open mind en open hart voor jezelf en voor de ander, geeft verbinding, voldoening en energie. Dit vraagt de bereidheid om jezelf onder ogen te komen, met een nieuwsgierige en onderzoekende blik. Om zowel je drijfveren en talenten als je belemmeringen te onderkennen. Onder ogen zien wat je bij dit zelfonderzoek tegenkomt, dit niet negeren noch uitvergroten, en van daaruit de volgende stap zetten, is de weg naar een inspirerend en vervullend leven. Deze weg naar zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling en soepele, constructieve communicatie, is een continu proces dat zich ontrolt bij elke stap die je zet.

Mijn persoonlijke diepste verlangen is eraan bijdragen dat mensen hun eigen, natuurlijke plek vinden, waar ze echt tot bloei komen en voluit kunnen leven. Ik doe dit door mensen te begeleiden op hun zoektocht naar hun kern, naar het ontdekken en concreet vormgeven van de verlangens van hun ziel. Ik begeleid ook om voorbij weerstanden, angsten en obstakels te komen. Je kunt alleen maar zelf ontdekken waar jouw verlangen en dus ook jouw kracht ligt. En welke uitdagingen er hierbij op je liggen te wachten. Elk inzicht en elke stap die je zet betekent groei. Het maakt je zowel lichter als krachtiger. Onder het motto: dit pad loop je zelf, maar niet alleen.

Leave a Reply